nlnl
nl de

Inloopdagen juni


De inloopdagen vinden plaats op vrijdag 21 juni van 18:30 - 20:30 uur, zondag 23 juni van 14:00 - 17:00 en 30 juni van 14:00 - 17:00 uur op het terrein van het Maasparcje Roermond. Aanmelden is verplicht en kan via onze contactformulier.

Tijdens de inloopdag kunt u Maasparcje en de ecolodges persoonlijk bezichtigen. Verder is er de mogelijkheid voor een privérondleiding waarbij u al uw vragen kunt stellen. Heeft u nu al vragen of wilt u tussentijds een afspraak maken? Ook dat is mogelijk. Gebruik in dat geval het contactformulier op de contactpagina en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Verhuur, (deel)financiering en voordeel BOX 3 voor Ecolodges

Verder kunt u zich nu ook alvast aanmelden voor de informatiebijeenkomst waar we u alles vertellen over het verhuren en (deel)financiering van deze Ecolodges. We leggen bijvoorbeeld alles uit over de fiscale voordelen, o.a. in BOX 3, die koop/huur van Ecolodges opleveren ten opzichte van traditioneel vastgoed.
De datum van deze informatiebijeenkomst wordt op een later tijdstip bepaald en bekend gemaakt.

Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Optioneel - Ligplaatsen beschikbaar in Haven de Weerd

Een opwindende ontwikkeling bij Maasparcje is de introductie van ligplaatsen in Haven de Weerd. Deze nieuwe optie biedt eigenaren de unieke kans om hun verblijf te combineren met de rust van het water. Geniet van directe toegang tot de Maasplassen en alle bijkomende voordelen van een eigen ligplaats.

Optioneel - Dakterras voor prachtige vergezichten

Het Maasparcje biedt nu de mogelijkheid tot het toevoegen van een dakterras op de Ecolodges. Dit biedt een spectaculair uitzicht over de uitgestrekte Maasplassen en zorgt voor een ideale plek om te ontspannen in de natuur.